Voorschool

Voorschool als onderdeel van de basisschool

De voorschool is onderdeel van Het Palet. De uitvoering ligt in handen van leidsters van Jiddo. Zij zorgen ervoor dat peuters van 2,5 tot 4 jaar het naar de zin hebben, want dat is een voorwaarde voor het spelenderwijs ontwikkelen. Spel en ontdekken staat voorop in de voorschool. We gebruiken daarvoor het programma Puk & Ko. Dit programma bereidt de peuters op een leuke, speelse en leerzame manier voor op de basisschool. De voorschool is op drie ochtenden geopend, totaal 10 uur per week. Leidsters en leerkrachten werken nauw met elkaar samen. Dankzij de voorschool wordt de stap naar de basisschool voor kinderen nog gemakkelijker en natuurlijker.

Wij zijn de volgende dagdelen geopend:

• maandag van 8.30 - 11.45 uur
  • woensdag van 8.30 – 11.45 uur
  • donderdag van 8.30 – 12.00 uur

Kennismaken en informatie

Ouders zijn van harte welkom om een keer te komen kijken. We geven u dan ook graag meer informatie.