Een nieuw verkeersmaatje voor "Willem"

Dankzij de oplettendheid van onze verkeersouder Esther Blonk hebben we voor een luttel bedrag een oranjegekleurde safety clown kunnen aanschaffen.   Helaas hing er bij aankoop geen vlaggetje meer aan de vlaggenstok.  Esther heeft vervolgens eigenhandig een vlaggetje gemaakt, zodat de safety clown kan worden ingezet om het fietsverkeer er op te wijzen dat hier vooral slow gereden moet worden.

Donderdag 11 december is onze “Willem”  ( zo gaan we ons verkeersmaatje voortaan noemen )  in de ochtendpauze officieel in gebruik genomen en hebben we kunnen aanschouwen dat er  extra wordt opgelet en  soms lichtelijk vaart wordt geminderd bij het naderen van onze “Willem”.

Voortaan zal onze Willem elke dag in weer en wind ’s morgens en ’s middags in actie zijn om de veiligheid bij de in- en uitgang van het schoolplein te vergroten!

Duidelijk weer een stapje voorwaarts om te komen tot een verkeersveilige schoolomgeving.

En we noemen haar ......"Truus"                      En we noemen hem ........ "Willem"

Uiteindelijk was het voor onze Willem wel een hele opgave om in zijn eentje de verkeersveiligheid van onze school in de gaten te houden . Willem is dan ook maar wat blij dat "Truus" hem voortaan bij deze belangrijke taak de nodige ondersteuning komt geven.

Voortaan staan dus zowel Willem als Truus bij de in- en uitgang van het plein van onze school om te zorgen voor een verkeersveilige schoolomgeving.  De kinderen van groep 7 zullen Willem en Truus dagelijks naar hun plek brengen.