Openbaarheid van MR-vergadering

De vergaderingen van de MR zijn openbaar. Er worden beleidszaken van de school besproken. De vergaderingen gaan dus niet over uw kind(eren) en de dagelijkse gang van zaken.

De openbaarheid van vergadering houdt in dat ouders/verzorgers die kinderen op onze school hebben en personeelsleden van de school, de vergadering als toehoorder mogen bijwonen. Sommige onderwerpen hebben echter een besloten karakter.

Wilt u een vergadering bijwonen, of wilt u zelf iets aan de MR voorleggen, dan kunt u dat melden via het emailadres van de MR:

Voor de data en agenda van de vergaderingen verwijzen we u naar de knop Jaarplan MR en MR vergaderingen.